måndag 17 november 2008

The show must go on.

Har precis kommit hem från en lång dag.. först i skolan till kvart i fyra, (med 2,5 timmars hål mellan näst sista och sista lektionen) och ja, de va en bedrift, de ska ni veta!
Och inte nog med det.. Ja lyckades lämna min mobil på en bänk i skolan, men nån snäll själ hittade den och lämnade in den till receptionen!
Och sen rusade ja iväg till tv för att hinna till fyra.. Ja lyckades inte men tio minuter är de inget att snacka om!

I och med dålig uppdatering får ja ta helgen lite snabbt:
Fredag, Jag, Michis, Victor och Micke åkte till Maxi för att köpa godis, GOTT! Sen åkte vi vidare hem till Micke och kollade på DavinciKoden. Vi kollade dock inte klart på den.
Lördag, Jag, Michis, Victor och Micke åkte yttligare en gång till Maxi.. Inte bara för godis den här gången! Nej utan vi hade nämligen ögonen på Bakad potatis! Men de vart faktiss en och annan godisbit då också. Hem till Michis för att laga till allting, och sen kom också Jenny och Johnny! De vart tyvärr inte fortsättningen på filmen från i lördags, men de va ändå värt!
Söndag, Började med fotbollsträning i stan, sen vart de snabba ryck för att åka iväg till en av mina kära fastrar, som firade 60! Smörgåstårta slår aldrig fel!
Jabbahutt och Bubba! Ha!




Men just nu pågår fotbollsgalan för fullt.. Så ja måste faktiss ta och runda av nu! Later..

Inga kommentarer: