fredag 28 november 2008

Jävla Stockholmare som tror nåt.

Igår va vi i Stockholm med klassen, skulle på studiebesök på Grand Hotel men vi hann med så mycket mer än de kan ja lova!

Dan började med att vi hoppa på bussen vid Ljunkan.
"-Ta på er säkerhetsbältena, för nu åker vi!" HAHA :D
Redan nåra minuter senare skulle vi börja med guidningen, haha, fy ja hatar sånt!
Efter nån timme stanna vi till vid Vreta Hotell. Nej de va inte särskilt roligt, men vi kom därifrån helskinnade iallafall och fortsatte uppåt i landet.

Framme stannade vi brevid Grand Hotell, och ja, vad ska man säga, det är storslaget. Väl inne möttes vi av två människor som jobbade där. Vi gick omkring och kollade på lite olika rum, och GUD, herregud, allt va så otroligt perfekt och propert. De billiagaste rummet gick väl på ca 2.500 och det dyraste rummet, Prinsessan Lilijans svit, gick på inte mindre än 79.000 spänn per natt.

"-När nobelpristagarna kommer och bor här måste vi kunna alla deras namn, vad dom jobbar med, deras titel, deras familjemedlemars namn, och vad dom har vunnit priset för, det får man ju förstås memorera innan dom kommer hit"

Men jisses, de va väl kanske att.. ja jag vet inte.. ta i en aning?
Efter de fick vi fritid, och fritid uppe i stlhm är självklart lika med shopping! Ja köpte inte alls mycke, nästintill inget, men ja köpte iallafall ett par srumpbyxor på Zara, leopardmönstrade, hihi. Men redan efter nån timme så kände vi att käk skulle sitta fint, så vi gick och kollade nåra ställen, och bestämde oss att gå in på PizzaHut. Och de är liksom inte som ja trodde, McDonalds fast med pizza, utan de va som bordsplacering och grejer.

Och om en vanlig pizza här hemma är ungefär 40 cm i diameter, så va den pizzan kanske 20 cm i diameter, och eftersom den va hälften så stor kan man ju tänka sig att den ska kosta hälften så lite, icke! 100 spänn gick enbart pizzan på, men, som tur va va den väldigt otrolig god!
Sen ringer Stefan och frågar om vi har lust att komma och ta en öl med dom.
Vi säger nej, och fortsätter våran shoppingtur. Men efter kanske en halvtimma började ja få ont i magen, och ja va inte den ända, Fia, Jenny och Ida hade också ont i magen! haha, de måste ha varit pizzan! Så vi ringer Stefan och frågar vart dom är, och våran shoppingdag är över.. Och vi går till Chaplin'sbar. Där sitter typ hela klassen och super, vissa va redan dragna! Vi slår och ner och ja hinner dricka ungefär 2 ½ öl, när ja tänker att va fasen nu kan ja inte dricka mer, vi ska ju faktiss till Operan sen! Men så kommer Mathilda och säger, Men Erica gå och köp en till öl nu!
Ja går och köper en till.. Och precis när ja kommer tillbaka så säger nån, okej allihopa, vi måste gå om tio minuter!
Och där sitter jag med 1 ½ öl kvar! Men fort som fasen slinker de ner och vi börjar gå mot Operan. Sen inser vi att vi har jäklit bråttom, så vi börjar springa xD, de måset ha sett roligt ut, men ja tror alla va mer eller mindre onyktra så de va nog ingen som brydde sig!
Vi kommer till oprean och hittar våra platser, men efter kanske en halvtimme va ja och Mathlida tvungna att gå på toa, så vi smiter ut, och när när vi kommer tillbaka har dom bakom oss gått och sagt till vakten! Herregud, får man inte ens gå på toa eller?! Så vi sitter där inne, kollar på en jävla opera skittjuriga!
Sen i pausen, och gick alla vi på toa igen, och då kommer en kärring som har suttit brevid Mathilda och säger till henne:
"Ja om ni inte klarar av att se de här så ska ni kanske gå hem och kolla på film istället!"
Och då vart alla vi sä jävla arga, så ja, Jenny, Johanna och Mathlida drog ifrån oprean och gick till Max.. Sen när kloclkan närmade sig tio gick vi tillbaka till bussen och vänta på alla andra som fortfarande satt och kollade på opera.
Men sen hade vi jäkla roligt på bussen hem så vi glömde bort allt om jävla kärringar o allt vad dom heter! Och ja hoppas Johanna kom hem välbehållen också xD haha!
De känns som alla har kommit lite närmare varann i klassen nu, (de va väl kanske på tiden)
Men vi ses på Lörda hoppas ja!

Inga kommentarer: